Kontakt

Kontaktoni me DHKN

Ku Ndodhemi
Dhoma Kombetare e Ndermjetesve
Rruga Brigada e 8-te
Pallati 8, kati 4, Ap 11
1001, Tirana, Albania

Si te Bashkbisedojme
Email: info@dhkn.gov.al
Tel: +35542468480, +355698483173

Oret Zyrtare
E Hene-E Premte: 09:00 - 18:00
E Shtune: 10:00 - 15:00

Si mund te gjeni nje Ndermjetes? Nese kerkoni nje ndermjetes per te zgjidhur mosmarreveshjet ne fushen civile, tregtare, familjare, te punes, apo ne disa raste dhe penale, Ju mund ta gjeni ne Regjistrin e Ndermjetesve, ne faqen e Ministrise se Drejtesise, ne faqen e Gjykatave, ose ne faqen e DHKN-se, apo duke kontaktuar ketu, me Dhomen Kombetare te Ndermjetesve.

Error! Please correct marked fields. Message send successfully! Sending...
© Dhoma Kombetare e Ndermjetesve Dec 2017 - Design by SStudio
Shko Siper